Vizija, misija in zgodovina

msg Plaut UAP je že več kot 25 let zanesljiv in inovativen partner zavarovalnic. Ponujamo sodoben in stroškovno učinkovit informacijski sistem, ki pokriva zaledne procese zavarovalnic in omogoča fleksibilno implementacijo. Naš primarni cilj je vašemu podjetju zagotoviti najvišjo možno stopnjo operativne učinkovitosti. Z našo pomočjo boste optimizirali upravljanje zavarovalnih polic, podpirali vas bomo pri hitrem razvoju in vpeljavi novih zavarovalniških produktov, brez da bi postavljali visoke zahteve glede vaše strojne opreme in informacijsko tehnološke izkušenosti uporabnikov. Naša platforma omogoča velik obseg parametrizacije podsistemov in na tak način predstavlja odlično rešitev za tiste, ki želijo ustrojiti sistem v skladu z lastnimi zahtevami ter na tak način omogoča pospešen vstop na tržišče.

Naš pristop predstavlja edinstvena kombinacija znanja na področju zavarovalništva in tehnološke ekspertize, ki temeljita na konceptu ustvarjanja okolja usmerjenega v uporabnika, s ciljem popolnega razumevanja delovanja procesov in potreb zaposlenih v vašem podjetju. Naša agilna metodologija dela nam omogoča prilagajanje sleherne spremembe in nove projektne situacije. Naš uspeh je posledica dragocenih partnerstev s poudarkom na plodnem in dolgoročnem sodelovanju.

Plaut AG je del skupine msg Group, neodvisne mednarodne skupine podjetij z 10.000 strokovnjaki na področju digitalnih ekosistemov.
Prav zaradi tega razumemo, da je napredek rezultat neprestanega premikanja mej inovativnosti. Ker se poslovne enote skupine msg nahajajo širom Evrope in Amerike, se ponašamo z neprekosljivim znanjem o industriji in strokovnostjo za vse vrste zavarovanj, s čimer utrjujemo naše močno vodstvo v panogi.
Naše rešitve omogočajo našim partnerjem po meri prilagojeno racionalizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov, fleksibilen razvoj produktov in optimalno učinkovitost ter jim s tem ponujajo najvišjo stopnjo neodvisnosti, inovativnosti in samostojnosti.

Zakaj msg Plaut UAP?

Rezultati, ki jih stranke dosežejo z našim delom, so merilo naše uspešnosti. Dovoljujemo si, da se ocenjujemo po doseženih rezultatih glede obsega, kakovosti in upoštevanja rokov. Prevzemamo odgovornost za svoja dejanja in dejanja (projektne) skupine. Delujemo podjetniško in usmerjeno k rezultatom. Zavedamo se finančnih obveznosti našega podjetja in vemo, kako lahko prispevamo k njegovemu uspehu.

Z našimi strankami partnersko sodelujemo. Rezultat so kreativne in trajnostne rešitve. Strokovno timsko delo ustvarja prostor za spremembe. Tako dosegamo trajnostne rezultate. Naše sodelovanje, ki temelji na partnerstvu, se odraža v dolgotrajnih in zaupanja vrednih odnosih s strankami. Ti so podlaga za sedanji in prihodnji uspeh podjetja Plaut

Skupina Plaut je izvedla več kot 2.500 projektov in je že več kot 30 let eden najbolj cenjenih partnerjev podjetja SAP. Skupina Plaut Group zaposluje več kot 280 ljudi. Ima podružnice v Nemčiji, Švici in Avstriji ter v državah srednje in vzhodne Evrope - v Romuniji, na Češkem, Poljskem in v Rusiji. Od septembra 2011 je Plaut del skupine msg systems.

Kdo smo

Smo dinamično in v rast usmerjeno podjetje, ki se ukvarja z razvojem informacijskih sistemov. Popolnoma se zavedamo, da ljudje predstavljajo naše največje bogastvo. Zaradi tega tudi poskrbimo, da se boste pri nas hitro vključili v kolektiv. Pridružili se boste odličnemu timu, kjer nam boste pomagali ustvariti uspešno in prijetno delovno okolje, ki se odlikuje po kratkih komunikacijskih kanalih in atraktivnih priložnostih.

mag. Andrej KlineDirektor
Christian Knogler, PhD Direktor
Uroš GrajfonerVodja razvoja, prokurist

Zgodovina našega podjetja

1993

OdaTeam d.o.o.

Ustanovitev podjetja OdaTeam d.o.o

2000

OdaTeam d.o.o.

FJA AG postane večinski delničar podjetja OdaTeam d.o.o. z 80%
Preimenovanje podjetja v FJA ODA TEAM d.o.o.

2009

COR&FJA AG

Združitev podjetij COR AG Financial Technologies in FJA AG, preimenovanje v COR&FJA AG

2010

FJA ODA TEAM d.o.o.

Preimenovanje podjetja v COR&FJA OdaTeam d.o.o.

2014

msg life ag

Preimenovanje podjetja v msg life ag

COR&FJA Oda Team d.o.o.
msg life ag postane večinski delničar podjetja COR&FJA OdaTeam d.o.o.  s 100%

msg life odateam d.o.o.
msg life ag postane večinski delničar podjetja COR&FJA OdaTeam d.o.o.  s 100%

2020

msg life ag

Praznujemo 40-letno zgodbo o uspehu na področju zavarovalništva

2023

msg Plaut UAP

Preimenovanje podjetja v msg Plaut UAP d.o.o


2023

msg Plaut UAP

Preimenovanje podjetja v msg Plaut UAP d.o.o


Smo del skupine msg

Več kot
43
dejavni

Lokacije v
10
državah

Več kot
20
neodvisnih blagovnih znam
Več kot
750
izkušenih strokovnjakov
Več kot
72
Mio. € prihodkov v 2022

Naša vizija

Smo pionirji v dinamičnem svetu digitalnih ekosistemov.Naše stranke in zaposleni so v središču našega zanimanja. Pri tem uporabljamo različne talente močne skupine podjetij.

Naši
zaposleni
...

... msg Plaut je dinamično podjetje z različnimi možnostmi za razvoj. Zaposleni so in se vidijo kot najpomembnejši del podjetja, uspeh strank pa kot merilo njihove uspešnosti.

Naši
partnerji
...

... nam omogočajo, da s tesnim sodelovanjem s strankami, partnerji in znanostjo zagotavljamo najsodobnejše svetovalne storitve.

Naše
stranke
‍...

... in poslovni partnerji naših strank cenijo in priporočajo msg Plaut kot kompetentnega in k rezultatom usmerjenega partnerja za rešitve.

Naši
odločevalci
‍...

... nacionalnih in mednarodnih organizacij poznajo prednosti sodelovanja z msg Plaut in se na nas obračajo po pomoč pri organizacijskih in informacijskih vprašanjih.