Visoko učinkovita platforma za oblačna okolja

Digitalizacija že dolgo ni več zgolj moden izraz. Tehnologije so popolnoma spremenile poslovni svet, tudi zavarovalništvo ni ostalo nedotaknjeno. Danes se vsaka zavarovalnica sooča z vprašanjem, kako obvladovati digitalno dobo. Zaradi bliskovitega tempa sprememb in zahtev, zavarovalnice potrebujejo nove strategije, s katerimi lahko ustvarijo boljše storitvene verige, samoumevno ponujajo prilagajanje po meri glede na operativne potrebe in zahteve strank ter posodobijo svoje digitalne produkte in servise v realnem času. Hkrati je potrebno optimirati lastne operativne stroške in povečati učinkovitost – predvsem na področju zalednih sistemov. Za ustrezno zadovoljitev vseh teh zahtev je potreben močen IT sistem. Unified Administration Platform (ali msg.UAP) je visoko učinkovita namestitev za oblačna okolja in predstavlja tehnologijo, ki je sposobna dohajati vse te zahteve. Naša platforma izpolnjuje vsa pričakovanja zavarovalnic z željo po stroškovno učinkovitem sistemu za upravljanje, ki je sposoben zajeti celotno zavarovalno vrednostno verigo in omogoča prilagodljivo implementacijo. Unified Administration Platform je odlična rešitev tako za inovativne novince kot tudi uveljavljene veterane s prebojnimi poslovnimi koncepti, ki iščejo fleksibilno in po meri prilagodljivo standardno rešitev z možnostjo hitrih tehničnih izvedb.

Imate še kakšno vprašanje?
Prenesi produktno brošuro

Brez visokoletečih izrazov - zgolj tehnologija, ki deluje

Digitalizacija
življenjskega cikla
Prednosti
realnega časa
Moč oblaka
Odprt vmesnik
Avtomatizirani
procesi
Celostna DevOps
storitev

Standardna rešitev, ki je usmerjena v vse razvojne cikle. Unified Administration Platform podpira celoten življenjski cikel produktov od preverljivih, prodajnih produktov, ponudb, pogodb vse tja do zahtevnih zalednih procesov.

Izkoristite prednost hitrosti realnega časa pri oblikovanju novih produktov in produktnih paketov, njihovega lansiranja na trgu, kot tudi izvajanju sprememb na celi vrsti obstoječih objektov kot na primer pogodbah. Ob tem Unified Administration Platform omogoča tudi dimenzijo realnega časa v oziru na celoten aspekt vašega delovanja, začenši z dostavo (angl.: delivery), testiranjem, produkcijo in vse do samega vzdrževanja.

Ker je Unified Administration Platform porazdeljen sistem, je oborožen tudi s sposobnostjo samodejnega skaliranja, napredno robustnostjo in samo-ozdravitvenim mehanizmom, razmnoževanjem oz. podvojevanjem v različnih podatkovnih središčih in časovnih pasovih, podrobnim spremljanjem, neprestano dosegljivostjo (24h/dan), sodobnimi varnostnimi tehnologijami in vsemi ostalimi prednostmi, ki jih s seboj prinašajo oblačna okolja.

Preprosta in neobremenjujoča integracija naše programske opreme z vašimi obstoječimi aplikacijami zmanjša čas, ki je potreben za razvoj produktov in njihovo lansiranje na tržišču. Unified Administration Platform je popolnoma integriran sistem z odprtimi vmesniki. Ostali samostojni neodvisni sistemi se z našo platform povezujejo preko spletnih storitev. Zaradi tega je možna integracija s številnimi klienti: distribucija, interno razvite aplikacije zavarovalnic, upravljanje poslovnih procesov ali BPM, sistemi za upravljanje z dokumenti ali DMS, ipd.

Naša rešitev omogoča povsem samodejni potek vseh zalednih procesov. Hkrati pa je mogoče celotno platformo parametrizirati, torej prilagoditi glede na specifične potrebe vašega podjetja.

Ker je naš sistem primeren za oblak, lahko nudimo vzpostavljanje in vzdrževanje izvajalnega okolja, vzdrževanje programske opreme in izvajanje operativnih procesov. Modeli financiranja, po katerih se določa stopnja navedenih storitev, so prilagodljivi glede na potrebe vašega podjetja.

Prednosti

Vitek sistem za upravljanje vseh vrst zavarovalnih polic (življenjsko, nezgodno, premoženjsko in zdravstveno zavarovanje)

Nadgradljiv paket standardne programske opreme s celovitim obsegom samega jedra poslovanja zavarovalnice

Avtomatizacija delovnih procesov

Popoln in vseobsežen integriran sistem, ki pokriva celotno vrednostno verigo administracije portfeljev v zaledju

Orodje in specializiranost za migracijo podatkov

SaaS & na lokaciji

Izvedba novih projektov v roku 2-3 mesecev

Preprosto in stroškovno učinkovito
delovanje

Okolju prijazni delovni procesi zaradi možnosti brezpapirnega poslovanja